-
-
-
Ilse Van Roosbroeck

Ilse Van Roosbroeck

erkend familiaal bemiddelaar
bemiddelaar in de domeinen: Familiaal, Bemiddeling Algemeen, Rouw en levenseinde

Molenlei 215, 2650 Edegem
0477/321.855
ilse@koromiro.be https://www.koromiro.be/

Engagement

Een bemiddeling in het Koromiro Huis omvat een ontwikkelingsgericht proces dat gezin- en familieleden de mogelijkheid biedt om hun conflict zelf op te lossen buiten het juridisch klimaat. 

Je kan hier terecht voor bemiddeling binnen relaties, families, kerngezinnen, adoptiegezinnen, nieuw samengestelde gezinnen, ouderschap en scheidingen. Daarnaast heb ik samen met het team van ConnFinity vzw een specifieke aandacht voor bemiddeling gedurende de laatste levensfase en in levenseinde situaties. 

Ervaring

Sedert 1993 begeleid en stimuleer ik individuen, families en teams in hun persoonlijke ontwikkeling, communicatie en kwaliteitsbeleving in hun relaties. Deze thema's staan ook centraal binnen mijn bijdrage als docent bij het postgraduaat van ConnFinity vzw.

Mijn expertise heb ik opgebouwd uit mijn ervaringen als logopedist, coach/counselor, bemiddelaar, moderator en trainer. Als co-creator, mede-oprichter en bestuurslid van ConnFinity vzw heb ik samen met mijn collega's de specialisatiemodule 'Bemiddeling gedurende de laatste levensfase en in levenseinde situaties' uitgewerkt.