-
-
-
Hilde Celeste De Jonge

Hilde Celeste De Jonge

Conflictbemiddeling in familiale, sociale en handelskwesties - scheidingsbemiddeling
bemiddelaar in de domeinen: Commercieel, Familiaal, Vennootschappen, Verzekeringen en Aansprakelijkheid, Werk, Wonen, Bemiddeling Algemeen, Consumentenzaken, Arbeidsrecht, Sociaal zekerheidsrecht

Leiepark 6, 9051 Gent
0478/88.66.09
hilde@de-ronde-tafel.be http://www.de-ronde-tafel.be Linkedin

Engagement

Heeft u een conflict, of heeft het conflict jou? 

Aan De Ronde Tafel luister ik graag wat er speelt en welke knopen dienen ontward.  Ik intervenieer waar nodig, steeds met oog voor de noden en belangen van elke partij. En met inbreng van de specifieke juridische kennis die op dat moment nodig is. In bemiddeling gaan samen op zoek naar oplossingen. Om zo de pijn en kosten van een rechtbank te vermijden. 

Hilde Celeste is erkend Bemiddelaar in familiale zaken (scheiding, ouderschapsplan, erfeniskwesties, familieruzies), evenals in sociale zaken (conflicten op het werk) en zakelijke kwesties

Ervaring

Jarenlange ervaring in het leiden van organisaties, het aansturen van teams en het coachen van mensen heeft mij geleerd dat conflicten, wanneer effectief aangepakt, kunnen leiden tot betere relaties en meer welzijn.

Als psycholoog maakt dat ik ga kijken naar de 'menselijke knopen' bij conflicten : wat zijn de noden en behoeften. Om vandaaruit samen oplossingsgericht te werken. Specifieke expertise en juridische validatie breng ik in via mijn netwerk. Het belangrijkst bij bemiddeling is de tussenkomst en ondersteuning van de bemiddelaar waardoor mensen weer samen gaan praten. 

 

 

 

 

 

Persoonlijk

 

Als kind uit een nest van 5 heb ik van jongsaf leren middelen en bemiddelen. Later, als leidinggevende in het bedrijfsleven, werd precies deze aanpak de sleutel tot mijn succes. 

Nu heb ik mijn eigen bemiddelingspraktijk ‘De Ronde Tafel', gelegen in het rustige Leiepark Gent (Afsnee). Mijn focus tijdens het bemiddelingsproces ligt op mensen in hun kracht brengen en ze ondersteunen om opnieuw met elkaar te praten. Om zo samen op zoek te gaan naar oplossingen. Gedragen, operationeel, economisch en duurzaam. Ik werk graag 'zacht-rationeel' : zacht voor mensen - rationeel voor oplossingen.