-
-
-
Caroline Wafellman

Caroline Wafellman


bemiddelaar in de domeinen: Familiaal, Onderwijs en Jeugdzorg, Bemiddeling Algemeen

Joris Olyslaegerslaan 4, 2550 Kontich
0474 67 37 24
Carolinewafellman@hotmail.com Linkedin

Engagement

Een rustige omgeving en een warme sfeer waar je je goed voelt, daar zorg ik voor.

De kans krijgen te zeggen wat je al zo lang wou zeggen, gehoord te worden, en samen te zoeken naar de beste oplossing voor het conflict, daar verbind ik me  toe, op een betrokken doch onpartijdige manier. 

Mijn doel is niet alleen om conflicten te helpen oplossen, maar ook om jullie bij te staan de communicatie tussen jullie te herstellen.

Ervaring

Coach of bemiddelaar word je niet, dat zit in je.

Met empathie naar mensen luisteren is als een tweede natuur voor me.  Door gehoord te worden ga je je al veel beter voelen.

Door mijn gedrevenheid om steeds bij te leren ben ik ook Life Coach. Zo kan ik je ook bijstaan om je terug goed in je vel te doen voelen of je terug gelukkig te laten voelen op het werk. Weet je niet meer welke kant op te gaan met je relatie, ben je het strijden moe? Een luisterend oor is vaak al een grote stap naar opnieuw gelukkig zijn!

Persoonlijk

Naast bemiddelaar en coach ben ik getrouwd, mama van drie zoontjes, alsook directieassistente en studentencoach op Karel de Grote Hogeschool.  Mijn levenservaring heb ik mede opgedaan tijdens mijn tweejarig verblijf in India.

Als perfect tweetalige (Frans/Nederlands) ben ik er ook voor mensen die de Nederlandse taal niet al te machtig zijn. Het is belangrijk om te kunnen communiceren in een taal waar je je 100% goed bij voelt. Hierbij kan ik je helpen.