-
-
-
Dominique Versluys

Dominique Versluys

architect - deskundige - erkend bemiddelaar
bemiddelaar in de domeinen: Bouw en Vastgoed, Overheid, Wonen

Industrielaan 27 bus 1, 3800 Sint-Truiden
0477 28 38 61
dominique@3800.be

Engagement

Mijn streefdoel is de communicatie in het af te leggen traject vanuit de impasse naar de oplossing te leiden in alle rust en kalmte, maar wel goed voorbereid.  En hierdoor tracht ik een afdoende vertrouwelijke sfeer te creëren om alle strategieën los te laten en nog louter naar de toekomst te kijken.

Belangrijk om te leiden tot enig resultaat is het secuur aftasten van de zones van mogelijk akkoord. Tot waar wel, en vanaf waar niet meer!

Ervaring

Sinds '96 lid van het NCDAB (Nat College van Deskundigen Architecten van België), sinds 2007 bestuurslid en bezieler van opleidingen, “ De praktijk van het Gerechtelijk Deskundigenonderzoek”, lezingen, debatten, e.d.m.

Voorzitter van de commissie “communicatie en informatie” van FEBEX (FEderatie van Belgische EXperten-verenigingen), waar ik reeds enkele jaren zijn medewerking verleen naar advies aan de federale overheid

Als katalysator acterend, met mijn technische kennis als bagage, resulteert dit meestal in een win-win situatie voor de betrokkenen.

Persoonlijk

Ik oefen sinds 1984 het beroep uit van architect. Ik ben zaakvoerder van de bvba 3800 ARCHITECTENGROEP, gevestigd te Sint-Truiden.

Daar de gebouwpathologie mij nauw aan het hart ligt groeide vrij snel mijn interesse om mensen bij te staan in hun zoeken naar oplossingen voor bouwgebreken.   Vanuit deze passie naar gebouwanalyse werd ikreeds vroeg in mijn beroepsbezigheden aangesproken door rechtbanken, teneinde als deskundige ter zake, de rechters met raad en daad bij te staan. Later volgden ook privé instellingen als immo-kantoren, syndici, e.d.m.