-
-
-
Bruno Tuybens

Bruno Tuybens

Erkend Bemiddelaar burgerlijke- en handelszaken
bemiddelaar in de domeinen: Bouw en Vastgoed, Commercieel, Overheid, Vennootschappen, Verzekeringen en Aansprakelijkheid, Werk, Wonen, Bemiddeling Algemeen, Burengeschillen, Milieu en Natuur, Consumentenzaken

Moldergem 63, 9630 Zwalm
0475 75 36 74
info@bdoble.be Linkedin

Engagement

Er bestaan zo veel doelen en uitdagingen, voor onszelf, onze familie, ons land, de hele wereld. En de tikkende tijd is nooit een bondgenoot. Niets is zo stom dan tijd verliezen, zodat er weinig overblijft om met die nuttige doelen bezig te zijn én om te genieten van ons leven.

Tijd verliezen doen we o.m. door bij een conflict niet meer te (willen) praten. En een conflict knaagt altijd.

Graag help ik u in het zoeken naar de oplossing van een geschil. Bemiddelen is samen oplossingen zoeken. Zodat er weer nuttige tijd overblijft voor onszelf en de doelstellingen die we nastreven in het leven.

Ervaring

Niets staat steviger dan op 3 poten (ga het na!):

1. 20 jaar lang werkte ik voor KBC. Nu ben ik zelfstandig adviseur/consultant in de financiële sector en onafhankelijk bestuurder bij investeringsfondsen.

2. Tussen 2005 en 2014 was ik lid van de federale regering (2005-2007), federaal Volksvertegenwoordiger (2008-2014) en Burgemeester van Zwalm (2007-2012). De publieke sector is me, zacht gezegd, niet onbekend. 

3. De ngo-wereld. Ik was zeer actief als vrijwilliger bij Amnesty International, aan het eind als voorzitter van de Belgische afdeling (1999-2003) en als internationaal bestuurder.

Persoonlijk

Door allerlei (ook totaal onverwachte) omstandigheden heb ik een zeer divers professioneel parcours gereden. Als kaderlid, als publiek figuur, als verbeten ngo-vrijwilliger, nu als zelfstandige.

De voordelen van die diversiteit zijn de uwe: niets gebeurt nog voor de eerste keer ;)

Mensen typeren mij als een vertrouwensfiguur, maar ook o.m. als een creatieve denker/doener, die snel tot de essentie komt.

Koppig ook. Of 'volhardend' (qua eufemisme kan dat tellen ;).

Ik kan u alleen maar aanbieden mijn best te doen, om te begrijpen, te sussen, aan te sporen, te zoeken én samen te vinden.