-
-
-
Kris Nys

Kris Nys

Senior problem solver; sworn mediator
bemiddelaar in de domeinen: Commercieel, Vennootschappen, Werk, Wonen, Bouw en Vastgoed, Bemiddeling Algemeen, Burengeschillen, Milieu en Natuur, Consumentenzaken

Kerkstraat 11, 2500 Lier
+32475773761
kris_nys@administri.be https://www.administri.be Linkedin

Engagement

Wist u dat bemiddeling of mediation de enige rechtsvorm is in België waar u de uitkomst zelf in de hand hebt en dit soms wel binnen de maand? 

Mijn engagement is jullie in een neutrale, veilige omgeving inzichten te geven in het hoe en de waarom van het conflict om zo samen tot een blijvende oplossing te komen. 

Geen torenhoge gerechtskosten en intresten of jarenlange bezoeken aan de rechtbank, maar een eerlijke factuur binnen de korst mogelijke tijd. 

Ik beloof u dat dit de moeite waard is. 

Ervaring

Reeds 24 jaar coach ik bedrijfsleiders of hun personeel in zeer uiteenlopende sectoren.
Door te luisteren, te analyseren, structuur te bouwen, door te vragen en op te lossen stimuleer ik de groei.  Deze hands-on aanpak is maatwerk maar toepasbaar zowel in de KMO's als in multinationals.
Sinds 2013 werk ik ook als erekend bemiddelaar en werd het mijn passie. Als niet-advocaat kan ik mij tijdens het bemiddelingsproces volledig concentreren op het conflict en de belangen van elke persoon aan tafel. Eens een akkoord bereikt stelt een collega bemiddelaar/advocaat de dading op.

Persoonlijk

Ik hou van mensen die naar oplossingen zoeken in plaats van schuldigen. 
Mijn rustige maar vastberaden natuur is een pluspunt in de begeleiding van een conflict. Neutraliteit, privacy en repsect draag ik hoog in het vaandel. Na een moeilijke weg de oplossing uiteindelijk kunnen bereiken geeft me vleugels.