-
-
-
Daniela Sekacova

Daniela Sekacova


bemiddelaar in de domeinen: Familiaal, Medisch en Zorg, Bemiddeling Algemeen, Burengeschillen

Kruisdreef 34, 2242 Pulderbos
0498 92 26 20
daniela.sekacova@telenet.be http://www.comfortmakelaar.be/ Linkedin

Engagement

"Snij niet door wat je kan ontknopen"

Ik ben altijd al geboeid geweest door "conflictverhalen"van mensen. Ik beschouw het als een uitdaging om de betrokken partijen te stimuleren om vanuit hun belangen en noden te komen tot een "gezamenlijk gedragen" oplossing. Mijn aandacht gaat voornamelijk naar het communicatieproces tussen de betrokken partijen en hoe dit zo optimaal mogelijk kan verlopen. Vanuit mijn ervaring heb ik waargenomen dat "de manier waarop" mensen met elkaar communiceren belangrijker is, eerder dan "wat" de partijen zeggen.

Ervaring

Na mijn opleiding tot “Master i/d Handelswetenschappen”, ben ik al 20 jaar actief in de privé-sector. In mijn huidige commerciele functie heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in het ”bemiddelen“ binnen horizontale organisaties Ik voeg daar een uitgesproken interesse voor de interactie tussen mensen aan toe. Het boeit me zo, dat ik in 2010 succesvol het diploma “Familiale Bemiddeling” behaalde. Vanaf dan ben ik o.a. actief als vrijwillig bemiddelaar bij burenconflicten in de gemeente Brasschaat en Schilde.

Persoonlijk

Ik ben afkomstig van Slowakije en woon al 20 jaar in Belgie. Ik ben getrouwd en mama van twee lieve dochters. Ik bied bemiddeling ook voor de anderstalingen in Slowaaks - Tsjechisch - Pools en Russisch.