-
-
-
Katleen Lefever

Katleen Lefever

Advokaat- Erkend familiaal bemiddelaar
bemiddelaar in de domeinen: Familiaal, Onderwijs en Jeugdzorg, Bemiddeling Algemeen, Burengeschillen

Constant Permekelaan 37, 8490 Jabbeke
0476/26.73.04
Katleen@bemiddelingskantoor-lefever.be https://www.bemiddelingskantoor-lefever.be/

Engagement

Het is deugddoend om als bemiddelaar te mogen bijdragen aan het dialoog tussen mensen met verschillende standpunten, waarbij via het achterhalen van elkaars belangen gestreefd wordt naar een overeenkomst op maat, met oog voor de gemeenschappelijke belangen. U zal allen als winnaars de toekomst op een positieve manier tegemoet kunnen treden. 

Als bemiddelaar is het cruciaal om oordeelvrij te luisteren met je oren, niet met je hoofd. Ik zal u helpen afstand te nemen van het probleem, maar u te richten op "wat wil je in de plaats", de gewenste toekomst.

Ervaring

Ik ben aan de balie begonnen als advocaat in 1999 en heb mij gespecialiseerd in het Familie- en Jeugdrecht in de brede zin van het woord.  Ik vind het persoonlijk cruciaal dat het belang van het kind op de eerste plaats komt. Een kind lijdt meer door ruziënde ouders dan door de scheiding zelf. Geef een kind waar het recht op heeft, nl. een veilige en zorgeloze toekomst. Treedt als ouder, soms met tegenstrijdige standpunten, in communicatie met elkaar via bemiddeling en werk naar een overeenkomst op maat met oog voor het gemeenschappelijk belang. Er zijn enkel winnaars, geen verliezers.