-
-
-
Stefan Ilegems

Stefan Ilegems


bemiddelaar in de domeinen: Bouw en Vastgoed, Commercieel, Familiaal, Overheid, Vennootschappen, Werk, Bemiddeling Algemeen, Burengeschillen, Landbouw, Milieu en Natuur, Consumentenzaken

Doregem 67 B, 2880 Bornem
0487 50 86 31
stefan@alterno.be http://www.alterno.be Linkedin

Engagement

Mensen hebben elke dag te maken met onenigheden en af en toe zou wat hulp hierbij voor iedereen voordelig zijn.

Maar we hebben vaak de neiging om conflicten te negeren door het onaangename gevoel.

Als je zou kiezen voor een eenvoudig gesprek met een expert in communicatietechnieken of om eens rond de tafel te zitten met een moderator, kan je dit vermijden.

Dit soort bemiddelaar wil ik zijn: toegankelijk, met een degelijke aanpak die zorgt voor een goede oplossing en rekening houdend met hoe iedereen zich voelt.

Ervaring

Als HR verantwoordelijke ben ik vaak in situaties terecht gekomen waar bemiddelen gezorgd heeft voor een win-win oplossing.

Mijn sterktes liggen in het brengen van een rustige en positieve sfeer, focus op het proces en resultaten, en meedenken met beide partijen.

Omdat ik op het communicatieproces werk en niet op het inhoudelijke, sta ik open om alle types bemiddelingen te ondersteunen.

Persoonlijk

Vaak vragen mensen me of het niet zwaar is om steeds met conflicten te maken te hebben.

Maar ik heb ervaren dat ik juist energie haal uit het bereiken van gepaste oplossingen voor partijen die een geschil hebben.

Want door de bemiddelingstechnieken toe te passen, merk je dat er vooruitgang is in het wederzijds respect tussen partijen en het vinden van een goede oplossing.