-
-
-
Maaike Goyens

Maaike Goyens

Familiaal bemiddelaar en juriste
bemiddelaar in de domeinen: Familiaal, Werk, Bemiddeling Algemeen

Boomkensstraat 55/1, 3500 Hasselt
0477 79 66 19
contact@maaikegoyens.be http://www.perspectieven.be Linkedin

Engagement

Bemiddeling is mijn passie. Het is mijn diepe overtuiging dat een blijvend conflict alleen verliezers kent. 

Elk initiatief dat er toe bijdraagt dat bemiddeling een volwaardig alternatief wordt voor conflictoplossing ondersteun ik graag.

Vandaar dat ik toetrad tot Uw Bemiddelaars.

Ervaring

Ik ben sinds 2006 familiaal bemiddelaar. Tot 2013 was ik ook advocaat en leerde ik dat het 'systeem' soms vechtcheidingen in de hand werkt. In 2013 hing ik mijn toga aan de haak en volgde ik mijn hart voor bemiddeling.  Mijn ervaring en deskundigheid ligt in het familierecht. Het juridisch en emotioneel aspect van scheidingen, ouderschap na scheiding, scheidingsregelingen uitwerken, ouderschapsbemiddeling, nieuw samengestelde gezinnen,....zijn de thema's die mijn professioneel leven grotendeels bepalen.

k bemiddel met hart&ziel, en deel daarnaast mijn ervaring via studiedagen en workshops.

Persoonlijk

Bijdragen aan het geluk van mensen is mijn passie. Daarnaast heb ik een groot hart voor kinderen.

Dat gecombineerd met enerzijds de kennis en ervaring die ik als advocaat opdeed, anderzijds mijn persoonlijke ervaring (scheiding en nieuw gezin) maakt dat ik vandaag met vertrouwen bemiddel. Met evenveel enthousiasme deel ik mijn passie met andere bemiddelaars, hulpverleners, particulieren...via lezingen en studiedagen.

Tot slot schreef ik in 2013 een boek over ouderschap na scheiding (Living Together Apart, Lannoo, 2013) en werk ik momenteel aan een boek voor nieuw samengestelde gezinnen.