-
-
-
Johan Ghekiere

Johan Ghekiere

advocaat
bemiddelaar in de domeinen: Commercieel, Vennootschappen, Wonen, Bouw en Vastgoed, Medisch en Zorg, Overheid, Verzekeringen en Aansprakelijkheid, Bemiddeling Algemeen, IP & ICT, Burengeschillen, Consumentenzaken

Coupure 15, 9000 Gent
09 234 37 30
ghjlaw@gmail.com

Engagement

Met de partijen zal tijdens een aantal sessies samengewerkt worden om tot oplossingen te komen die het geschil op een duurzame manier beëindigen. Normaal moet dit kunnen met een 6 tal sessíes. Indien het geschil 'onbemiddelbaar' ils dan zullen de partijen daar tijdig op gewezen worden zodat er kostenefficiënt wordt gewerkt.

Het eindresultaat zal zijn dat de partijen met minder kosten, op een kortere termijn, en op een aangenamere manier hun geschil zullen hebben bijgelegd.

Ervaring

Na het volgen van de opleiding bemiddeling ben ik sinds vele jaren actief bemiddelaar voor ondermeer de rechtbanken van koophandel te Gent en Veurne. Ik volgde na de basisopleiding vele trainingen in binnen- en buitenland, en deed ook Engelstalige bemiddelingen in een internationale context.

Persoonlijk

Ik ben advocaat in Gent, vooral actief in het bedrijfsleven, werk veel als curator, en ben plaatsvervangend raadsheer in het Hof van beroep te Gent.