-
-
-
Lieve Gadeyne

Lieve Gadeyne

erkend bemiddelaar in familiale, burgerlijke en commerciƫle zaken
bemiddelaar in de domeinen: Bouw en Vastgoed, Commercieel, Familiaal, Verzekeringen en Aansprakelijkheid, Burengeschillen, Milieu en Natuur

Vlaanderenstraat 10, 8800 Roeselaere
051/20.25.69
info@counsl.be http://counsl.be

Engagement

 

 

Misschien bent u betrokken partij in een geschil en kiest u liever voor een alternatieve vorm van conflictbeheersing in plaats van de klassieke procesvervoering.

 

 

 

Uit ervaring weet ik wat het is om in familiale/echtelijke moeilijkheden verzeild te geraken .

  

Bemiddeling wordt toegepast om partijen die in een impasse zijn geraakt nopens een dispuut tot een minnelijke oplossing te leiden, en dit via een of meerdere gezamenlijke gesprekken.

  

Ik kan helpen om voor elke partij een aanvaardbare oplossing te vinden.

 

 

 

 

 

 

Persoonlijk

 

Lieve Gadeyne studeerde in 1984 af als licentiaat aan te rechten aan de KU Leuven en werkt sindsdien als advocaat. In  2008 werd zij erkend als bemiddelaar. Zij bouwde expertise op in het familierecht,  aansprakelijkheidsrecht en de menselijke schade in al zijn facetten.Zij is en blijft ervan overtuigd dat onderhandelende oplossingen te verkiezen zijn boven langdurige, pijnlijke en kostelijke procedures  en zeker in familiale geschillen (echtscheidingen, verblijfsregeling en onderhoudsbijdrage kinderen, vereffening verdeling huwgemeenschap of nalatenschap).