-
-
-
Gerald Driesen

Gerald Driesen

Erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken, op sociaal gebied , echtscheidingen en arbiter
bemiddelaar in de domeinen: Familiaal, Commercieel, Vennootschappen, Werk, Wonen, Bouw en Vastgoed, Medisch en Zorg, Onderwijs en Jeugdzorg, Overheid, Hippische sector, Verzekeringen en Aansprakelijkheid, Bemiddeling Algemeen, IP & ICT, Burengeschillen, Landbouw, Milieu en Natuur, Consumentenzaken, Arbeidsrecht, Sociaal zekerheidsrecht, Bewind

Drasop 7, 1500 Halle / Gentsesteenweg 520, 1080 Brussel
0475/860.751
gd@mediation-arbitration.be https://www.mediation-arbitration.be/ Linkedin

Engagement

Ik verbind mij om mij volledig in te zetten om u te helpen naar de best mogelijk oplossing te zoeken in alle onpartijdigheid (of meerderpartijdigheid). En dit op talrijke gebieden namelijk bijvoorbeeld :  het scheiden binnen de drie maanden , buren ruzie, erfenissen, vennootschapen overdracht, op sociaal gebied...  Ik ben een drie talige erkende bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken alsook op sociaal gebied.  Ook ben ik een erkend gerechtsdeskundige en een erkend belasting consulent (IAB, BE Accountant). ik ben een + open minded persoon die met zijn ziel en hart u echt wens te helpen!

Ervaring

Ik  heb enorm veel ervaring met justitie en weet dat men steeds een rechtzaak moet vermijden.  Daarom ben ik gestart met bemiddeling om mensen naar een win-win oplossing te begeleiden en zo een rechtszaak te vermeiden. Ik ben bedrijfleider geweest, consulent , veel zaken voor de rechtbank gepleit, een enorm levens ervaring.  Ik voel mij op mijn gemak op talrijke gebieden, technisch, intelectueel, psycologie, enz.  Steeds positief zijn is mijn keywoord.

Persoonlijk

Ik ben een idealist en vind zo leuk om mensen te mogen en kunnen helpen in alle bescheidenheid.  Ik wil in alle omstandigheid positief blijven en naar een oplossing helpen meeezoeken.  Ook wens ik dat de mensen mekaar leren begrijpen. Een geslaagde bemiddeling geeft mij steeds een enorm warm gevoel.