-
-
-
Hilde Celeste De Jonge

Hilde Celeste De Jonge

Erkend bemiddelaar in sociale, familiale, burgerlijke en handelszaken
bemiddelaar in de domeinen: Commercieel, Familiaal, Medisch en Zorg, Onderwijs en Jeugdzorg, Vennootschappen, Verzekeringen en Aansprakelijkheid, Werk, Wonen, Bemiddeling Algemeen, Burengeschillen, Consumentenzaken

Leiepark 6, 9051 Gent
0478/88.66.09
hilde@de-ronde-tafel.be http: //www.de-ronde-tafel.be Linkedin

Engagement

Erkend Bemiddelaar in familiale, sociale, burgelijke en handelszaken. 

Graag nodig ik jullie uit aan De Ronde Tafel, waar ik het bemiddelingsproces begeleid.  Ik luister aandachtig naar elke partij, afwisselend, en ondersteun hen om te verwoorden wat er speelt. Ik intervenieer waar nodig, steeds met oog voor de noden en belangen van elke partij. Steeds met een luisterend oor voor wat er werkelijk speelt. En met inbreng van de specifieke juridische kennis die op dat moment nodig is. We gaan samen op zoek naar oplossingen. 

Ervaring

Jarenlange ervaring in het leiden van organisaties, het aansturen van teams en het coachen van mensen heeft mij geleerd dat conflicten, wanneer effectief aangepakt, kunnen leiden tot betere relaties en meer welzijn.

Als psycholoog maakt dat ik ga kijken naar de 'menselijke knopen' bij conflicten : wat zijn de noden en behoeften. Om vandaaruit samen oplossingsgericht te gaan werken. Specifieke expertise en juridische validatie breng ik in via mijn netwerk. Het belangrijkst bij bemiddeling is de tussenkomst en ondersteuning van de bemiddelaar waardoor mensen weer samen gaan praten. 

 

 

 

 

 

Persoonlijk

 

Als kind uit een nest van 5 heb ik van jongsaf leren middelen en bemiddelen. Later, als leidinggevende in het bedrijfsleven, werd precies deze aanpak de sleutel tot mijn succes. 

Nu heb ik mijn eigen bemiddelingspraktijk ‘De Ronde Tafel', gelegen in het rustige Leiepark Gent (Afsnee). Mijn focus tijdens het bemiddelingsproces ligt op mensen in hun kracht brengen en ze ondersteunen om opnieuw met elkaar te praten. Om zo samen op zoek te gaan naar oplossingen. Gedragen, operationeel, economisch en duurzaam. Ik werk graag 'zacht-rationeel' : zacht voor mensen - rationeel voor oplossingen.